Podcast-preview: de bruisende plannen van Loes en Mark van Baiana!

Afbeelding voor Podcast-preview: de bruisende plannen van Loes en Mark van Baiana!

Seizoen twee van de Irada Talks X FollowFox podcast specials met onze favo ondernemers is in volle gang. Dit keer sprak Irada met Loes de Kort. Samen met Mark Nijhuis is zij de trotse eigenaar van een nieuwe hotspot aan de Waal: Baiana! Het pand, hiervoor 38 jaar het thuishonk van Sprok, ondergaat as we speak een totale makeover. Vorige week opende al Baiana strand en dat smaakt bij ons naar meer! Wat zijn de plannen? Hoe gaat het er binnen uitzien? En belangrijker: wanneer kunnen we genieten van de volledige Baiana-experience? Loes deelt alle Baiana ins & outs in onze nieuwste podcast special.

Ultiem vakantiegevoel aan de Waal

Het ervaren horeca duo verkocht in 2019 al Hotel Credible en de afgelopen jaren bleef het bij Loes en Mark stiekem een beetje kriebelen om zelf weer te gaan ondernemen. Toen hun oog stuitte op het pand aan de Bemmelse Dijk waren ze meteen verkocht. Een gesprek met Lisa Du Pré, oud-eigenaar van Sprok, maakte de plannen concreter. En nu is het moment daar dat Baiana ook echt haar deuren opent!


Bij Baiana strijk je neer om even totaal te ontspannen. Liggend op een strandbedje met uitzicht op de boten en het golvende water lijkt het net alsof je even op vakantie bent. Het voorterras is een fijne plek voor een heerlijke lunch voor of na een wandeling en binnen bij Baiana is het – geloof me! – nu al feest, maar zeker ook straks in de winter naast de kachel met een wijntje en een spelletje. Kortom, dit is een plek waar je de gehele dag terecht kunt: van ontbijt tot diner met een laagdrempelige easy going kaart. Denk: veel pizza’s, pasta’s en verser dan vers. Nieuwsgierig geworden naar Baiana? Benieuwd naar de verdere plannen die Loes en Mark hebben met deze nieuwe hotspot aan de Waal? (be)Luister dan onze nieuwste podcast. Trust me, you won’t regret it!

Je beluistert de podcast hier.

Baiana opende 10 augustus jongstleden gedeeltelijk haar deuren en is nog flink in verbouwing om ook de rest snel te kunnen openen. Van donderdag t/m zondag staan Loes en Mark voor je klaar, maar hun wens is ook om op woensdag open te kunnen gaan. Zoek jij nog een leuke baan in de horeca die je zowel zomers als winters een topwerkplek biedt? Schroom dan niet contact op te nemen met deze twee leukerds!

Irada Talks FollowFox specials?

Fox Nien schoof vorig jaar aan bij Irada Talks voor haar allereerste podcast. Babbelen over Nijmegen, FollowFox én hotspots bleek een schot in de roos én een samenwerking met is het resultaat. Met trots presenteren we inmiddels seizoen twee van de Irada Talks x FollowFox podcasts: maandelijks een podcast door host Irada met onze favo Nimma ondernemers. Check via de volgende links de voorgaande afleveringen met onder andere Marleen van Bairro Alto/Down TownLotte van Hartje Yin & Co, Ellen van Habbekrats, Rianne van MOOD Conceptstore, Laurien van De Houtwerf, Sophie van PUCK of Floor en Thijs, medewerkers van LUX en Bas en Pepijn Hoebink van De Meesterproef & Ultimo.

Veel luisterplezier!