Alle city lovers verzamelen: FollowFox citymap #7 is vanaf 30/03 verkrijgbaar!

Afbeelding voor Alle city lovers verzamelen! FollowFox citymap #7 is vanaf 30/03 verkrijgbaar!

Een kleine opfrisser. Dat was het idee voor FollowFox Citymap #7 Nijmegen.
Klein inderdaad. Niet te opvallend. Niet té gek. Maar ja, dan gaan die (ondernemers)handen van fox Nienke jeuken. Het resultaat na 3 maanden vlammen? Smaakvol. Verrassend. Foxlicious. Inclusief een fantastisch nieuw logo. Dát!

Nailed it!

Je leest het goed. Onze nieuwste FollowFox citymap heeft een complete make-over gekregen! Niemand minder dan designer Anne Pröpper heeft onze citymap een eigenzinnige smoel gegeven inclusief een fantastisch nieuw FollowFox logo. Uiteraard tippen we op de kaart weer de leukste hotspots binnen en buiten de 024-ring, brengen we tientallen nieuwe plekken in beeld en trakteren we je op ’n aantal nieuwe citymap features. Zo worden de wijken Nijmegen-Noord en Nijmegen-West extra uitgelicht, presenteren we ook een pluktuinen top-5 en zetten we de hipste klauwkunstenaars voor je op een rij. Uiteraard is er nog veel meer te vertellen; scoor zelf ’n citymap en ontdek! 😉

Onze hotspots 2024/2025

Ook een exemplaar? Bij 78(!) hotspots – check het overzicht hieronder – in Nijmegen en omgeving pak je eind maart 2024 de nieuwste FollowFox citymap gratis mee. Bij sommige ondernemers ligt de citymap lekker in het zicht (naast de kassa bijvoorbeeld), en op andere plekken moet je er even om vragen. Extra nice: bezoek je begin april het Go Short Film Festival dan ontvang je de citymap in jouw goodiebag.

EAT.

SHOP.

PLAY. + STAY.

Met wie ga jij binnenkort op hotspot avontuur?
Enjoy en see you in town!
Liefs team FollowFox