Follow the fox!

Het startsignaal voor de allereerste FollowFox-kaart was het moment toen vrienden van Nienke – die nota bene al járen in Nimma woonden! – aantekeningen gingen maken van haar hotspot-lijstjes. Sindsdien zet Nienke (aka dé fox vanwege haar roodbruine lokken) met haar team Nijmegen (1e editie, 2015) en inmiddels ook Arnhem (1e editie, 2018) op de kaart.

Letterlijk en figuurlijk: met de prachtige (papieren) FollowFox-kaart en hier op followfox.nl. Handig voor als je de stad voor het eerst gaat ontdekken én verrassend als je er al jaren woont. De FollowFox-kaart is namelijk een samensmelting van veel verschillende mooie plekken en daar zitten ook pareltjes tussen die niet zo gemakkelijk te vinden zijn.

Nieuwsgierig naar meer FollowFox ins & outs of Nienke haar ondernemersverhaal? (be)Luister dan deze podcast of klik op deze link voor een levendig gesprek tussen Nienke en Joris van Meel van de podcast serie 024/7

Be a fox?

Het supporten en uitlichten van een goede, diverse mix van lokale ondernemers was én is nog altijd de kern van de FollowFox-kaart. Je hoeft niet ver weg om mooie, leuke en bijzondere plekken te ontdekken! Naast het produceren en publiceren van de FollowFox-kaarten heeft Nienke inmiddels ook een team van redacteuren om haar heen verzameld – de foxies! Samen met hen tipt ze via followfox.nl en onze FF social kanalen bucketlist-tips en originele inspiratie om een dag- of weekendavontuur mee te vullen.

Content held?

Jeuken jouw handen om ook op pad te gaan voor FollowFox en mooie content te creëren voor deze site of onze citymaps? Ben je een schrijftalent, spot je als eerste de leukste plekken of maak je de mooiste foto’s? Aarzel niet en get in touch!

Illustratie talent?

Onze FollowFox cover lady op editie 6 is gemaakt door Nina Lanke en editie 5 door Marlous Roelofs van Studio Roux. Zou jij onze volgende cover wel willen ontwerpen? Stuur enkele voorbeelden van je werk en wie weet schittert jouw illustratie als cover op de volgende FollowFox-kaart!