DE ACHTERTUIN
Het achtertuin collectief zwemt al jaren heerlijk eigenzinnig tegen de gevestigde eet- & feestregels in en weet hiermee jong, oud, student of yup ongedwongen aan zich te binden. Hun eenmaal-ontdekt-blijf-plakken-Achtertuin-geheim…
REX
Waar is het anno nu in Nijmegen hip en happening? In Nijmegen-West. Waar schuif je aan met vrienden voor food en kom-maar-door-cocktails? Bij REX!In het pand (een voormalig waterbassin) word…
BISTRO FLORES
Puur. Persoonlijk. Sfeervol. Met een voorliefde voor de Europese keuken. Dat is Bistro Flores. Het liefst koken ze hier van kop tot staart en van het bot tot op het bord. En…
GASPÁR BISTRO
Na jaren als kok bij Hobbema te hebben gewerkt, nam Kasper van Schaeren in september 2020 Notting Hill over. Gaspár Bistro, ademt vooral Kaspers eigen (kook)signatuur en in deze zaak…
BISTROBAR BERLIN
Meer durf, meer smaak, minder ingrediënten. Dat is de missie van Bistrobar Berlin. Hier wordt geen gelei van geveinsde opsmuk op een bedje van quasi-achteloze etiquette gepresenteerd. De bistrobarkaart daagt culinaire…
SOUND & SOUL FOODBAR
De Waal over? Zeker doen! Nijmegen-Noord is volop in beweging en alles rondom het Oranje Marieplein is leuk om te ontdekken, waaronder Sound & Soul Foodbar!In het Arnhemse Spijkerkwartier streken…
BISTROBAR BEAUNE
Reis af naar deze parel die je niet snel vergeet: Bistrobar Beaune in Rozendaal. De derde in het rijtje bistrobars van de hand van Thijs van Gasselt, Frank Goossens en Fedor Kok (Berlin…
NEDERLANDS WIJNBOUWCENTRUM
Heb je zin in wijn én ben je uit op avontuur dan tippen we een plek om verliefd op te worden: wijndorp Groesbeek. Dit heuvelachtige dorp vlakbij Nijmegen verrast je…
BAKKERSCAFÉ BROOD OP DE PLANK
Gek op brood? Dan is de leukste wijk van Nijmegen, Bottendaal, waar je moet zijn. Hier zit bakkerscafé Brood op de Plank en gij bent bij deze gewaarschuwd. Eenmaal binnen…
LEBOWSKI
Lebowski is een no-nonsense wijnbar waar iedereen, ongeacht ervaring of kennis, kan proeven van een karaktervol glas. De jonge ondernemers Josca en Vera deden eerst een flinke dosis horeca-ervaring op bij de Blonde Pater,…
MADE BY MARN & MOES NIJMEGEN
Marn van 'Made by Marn' kookt elke week twee verschillende gerechten (1 vega of vis, en 1 vlees) uit bijna alle streken van de wereld. Zo eet je bijvoorbeeld zijn…