
RESTAURANT DE VEREENIGING
Van lunchen en borrelen in de middag tot culinaire hoogstandjes in de avond. Bij restaurant De Vereeniging staan chef-kok Bram en zijn keukenbrigade zeven dagen in de week voor je…

MADE BY MARN & MOES NIJMEGEN
Marn van 'Made by Marn' kookt elke week twee verschillende gerechten (1 vega of vis, en 1 vlees) uit bijna alle streken van de wereld. Zo eet je bijvoorbeeld zijn…

HOLT
Middenin de binnenstad vind je een heerlijk zonnig terras, namelijk dat van hotspot Holt. Op één van de leukste hoekjes van de stad zit je heerlijk, terwijl je lekker 'mensen…

DE HOUTWERF
De Houtwerf is anno nu een plek waar ondernemers – aka de Houtwerfers – met passie voor hun vak samen creëren, innoveren, inspireren, proeven en vertoeven. Een creatieve broedplaats die…

SUSHI VAN KAI
Een feestje op tafel dat ook biologisch én duurzaam is? Met zijn bio sushi lancering tilt Sushi van Kai deze Japanse versnaperingen naar een hoger niveau. Hij maakt op dinsdag en donderdag…

HET LENTEUITJE
De werkweek is gestart en je hebt geen zin om zelf te koken? Dan kies je voor Mark & Fleur! Hun verse, gezonde, vegetarische maaltijden kun je iedere maandag en…

BAKKERSCAFÉ DE BAKKERIJ
Waar wij echt blij van worden? Een lekkere boterham! En als we dan zondigen en #nocarbsforme even on hold staat, eten we onze bammetjes het liefst zo vers en bio mogelijk.…

THE PASTRY BAG
Jammer! Life is busy, en de bakkunsten van Myrthe en Gijs staan daarom even in de koelkast... Ben jij een zoetekauw op en top en heb je alle zoete hotspots…

GASPÁR BISTRO
Na jaren als kok bij Hobbema te hebben gewerkt, nam Kasper van Schaeren in september 2020 Notting Hill over. Gaspár Bistro, ademt vooral Kaspers eigen (kook)signatuur en in deze zaak…

EETCAFÉ GOED VOLK
Bottendaal heeft er een nieuwe shaker bij: eetcafé Goed Volk. In het voormalige pand van BoMbaRie kun je nu terecht voor diner, borrel en drankjes. Eigenaren Klaas en Marly, die…