512 NIJMEGEN

Afbeelding voor 512 NIJMEGEN

In een schitterend pand op nummer 20 in de Van Broeckhuysenstraat huist 512 Nijmegen gevuld met eigenzinnige mode- en designmerken én accessoires met een gewoon goed en duurzaam verhaal.

Bij 512 hebben ze een geweldige collectie kleding en accessoires voor haar, die met zorg door modeontwerpster Jettie Wakker wordt samengesteld. In de robuuste houten kledingrekken hangt het huismerk ‘Wakker’ voor goede basics en een uitgebreide selectie mode-items van (duurzame) merken als Armed Angels, Edited, Maium en Co’couture. Jettie is super creatief en door de gehele winkel vind je fotogenieke hoekjes met items die allemaal te koop zijn.

Het allerfijnst aan shoppen bij 512? Je wordt hier altijd fantastisch geholpen. Of je nu op zoek bent naar iets bijzonders of gewoon zin hebt om iets leuks (megatoffe ansichtkaarten collectie hier!) te kopen: Jettie en haar team staan voor je klaar. Eens in de vier maanden organiseert 512 een evenement voor mode- en designminners. En follow team 512 zeker via hun socials voor (event) updates en outfit inspiratie!

P.S: nog wel vermeld op onze kaart, maar inmiddels is Ilse van Bleshyou begonnen aan een nieuwe avontuur. Gelukkig heeft ze ’n paar groene vrienden bij Jettie achtergelaten. #fijnememories!

512 Nijmegen
Van Broeckhuysenstraat 20
512-nijmegen.nl