512

Afbeelding voor 512

In een schitterend pand op nummer 20 in de Van Broeckhuysenstraat huist 512 Nijmegen gevuld met eigenzinnige mode- en designmerken én groene blikvangers met een goed verhaal van Bleshyou.

Bij 512 hebben ze een geweldige collectie kleding en accessoires voor haar, die met zorg door modeontwerpster Jettie Wakker wordt samengesteld. In de robuuste houten kledingrekken hangt het huismerk ‘Wakker’ voor goede basics en een uitgebreide selectie mode-items van merken als Libertine Libertine, Rhumaa, Things I like Things I love en Co’couture. Jettie is super creatief en door de gehele winkel vind je fotogenieke hoekjes met items die allemaal te koop zijn.

Bij 512 voel je je extra thuis omdat de sfeer wordt versterkt door plantenconcept Bleshyou van Ilse. Bleshyou onderstreept het huiskamergevoel met heel veel plantjes, toffe potten en meer plant leuks. Naast een stel nieuwelingen verkopen ze bij 512 ook 2ehandjes, elk met een eigen verhaal.

Het allerfijnst aan shoppen bij 512? Je wordt hier altijd fantastisch geholpen. Of je nu op zoek bent naar iets bijzonders of gewoon zin hebt om iets leuks te kopen: Jettie, Ilse en de andere meiden staan voor je klaar. Eens in de vier maanden organiseert 512 een evenement voor mode- en designminners. Check de website en Facebook voor updates!

512 Nijmegen
Van Broeckhuysenstraat 20
512-nijmegen.nl

 di-wo 10-18 | do 10-20 | vr 10-18 | za 10-17 | 12-17