BAR PASTA

Afbeelding voor BAR PASTA

Restaurant de Sjalot ging ergens voor die gekke c-tijden dicht en liet Nijmegen-Oost verbouwereerd achter. Gelukkig zagen Josca en Vera – de eigenaars van Wijnbar Lebowski – hun kans! Vol enthousiasme gooiden de ladies de deuren open van hun 2e(!) hotspot en sindsdien smul je op de hoek van de Groesbeeksedwarsweg en de van Heutszstraat bij bellissimo Bar Pasta.

Bij Bar Pasta strijk je neer voor een ongedwongen sfeer, dampende (en zonder poespas!) borden pasta én natuurlijke heerlijke wijntjes zoals we van de dames gewend zijn. Insiders info: het pand is flink onder handen genomen en prachtig afgestyled door Fleur van stylingbureau Studio 188. Denk: knus vertoeven in de huiskamer van je Italiaanse buurvrouw.

Het zonovergoten terras is een extra bonus en hier waan je je voor even in Toscane. Natuurlijk, met de bijbehorende aroma’s van de Italiaanse keuken inclusief Buon Vino. Een vleugje Italië in huis halen? Bestel dan de smaakvolle pasta’s als take away of de overheerlijke taarten voor thuis. Buon Appetito!

Bar Pasta
Groesbeeksedwarsweg 204a, Nijmegen
barpasta.nl