BISTRO FLORES

Afbeelding voor BISTRO FLORES

Puur. Persoonlijk. Sfeervol. Met een voorliefde voor de Europese keuken. Dat is Bistro Flores. Het liefst koken ze hier van kop tot staart en van het bot tot op het bord. En gelukkig: groenten speelt hier steeds meer een hoofdrol.

Bij Flores hebben ze een zwak voor kleine (wijn)producenten die werken met pure producten en zuivere wijn maken. De longlist met ongeveer 90 verschillende (open) wijnen – veel uit Europa – is dan ook indrukwekkend. Nog indrukwekkender? Het team weet feilloos samen met jou een wijnmatch te vinden.

Sinds maart 2016 is de sfeervolle patio overdekt met een schuifdak en kan er hier een gedeelte van de zitplaatsen worden gereserveerd. Naast een geklimatiseerde wijnkamer en een nieuwe lik verf op de muur serveren ze ook snacks in Flores stijl. Nog steeds is spontaan binnenlopen een aanrader, wachten bij Flores is een feestje. Op het terras voor of hangend bij de keukenbar is het goed toeven onder het genot van oesters, ibericoham of antipasto en een lekker glas wijn. Santé!

Bistro Flores
Kelfkensbos 43, Nijmegen
bistroflores.nl