BOLLYFOODS

Afbeelding voor BOLLYFOODS

Heb je op een festival wel eens genoten van de heerlijke Indiase happen van Bollyfoods? GeĂŻnspireerd door Bollywood films en foodtrucks is de inrichting van Bollyfoods – het restaurant in Nijmegen-oost – een kleurrijke kakafonie en in onze ogen een perfecte match met hun Indiase keuken. Geinig: je kunt hier ook Bollypresentjes scoren.

Eigenaren Mathew en Geertje serveren van donderdag tot en met zondag traditionele en moderne signature dishes, Indiase bieren en wijnen en zelfgemaakt ijs. Tafelen is hier een vorm van shared dining, ofwel kleine gerechtjes die je gezellig kunt delen of lekker helemaal zelf opeet. 😉 Proef de Butter Chicken of de Masaia Dosa of probeer een van de andere verrassende curry’s of Indiase gerechten. Sluit je Bolly-experience af met een heerlijke toet en probeer de Banana-Coco-Coco-Cake, Bollyfoods’ eigen Masala Chai ijs of Indiase sweets als ladoo, gulab jam en jalebi.

Bollyfoods love green. Alles is huisgemaakt, de curry’s bevatten stuk voor stuk lekker veel groente en vegetarische Ă©n veganistische gerechten ontbreken niet op de kaart. Het vlees is afkomstig uit de niet-bioindustrie en alles wordt geserveerd op echte Indiase streetfood-bordjes.

Bollyfoods
Van ’t Santstraat 86
Bollyfoods.nl