BOLLYFOODS

Afbeelding voor BOLLYFOODS

Heb je op een festival wel eens genoten van de heerlijke Indiase happen van team Bollyfoods? Wist je dat je ook bij Bollyfoods hét restaurant in Nijmegen-Oost kunt aanschuiven? Eigenaren Mathew (chef!) en Geertje (gastvrouw!) serveren van donderdag tot en met zondag traditionele en moderne signature dishes, Indiase bieren en wijnen en zelfgemaakt ijs. 

Geïnspireerd door Bollywood films en foodtrucks is de inrichting van Bollyfoods een kleurrijke kakafonie en in onze ogen een perfecte match met de Indiase keuken. Geinig: je scoort hier ook originele Bollypresentjes.

Bij alle gerechten word je verwend met yummy bijgerechtjes en delen mag, als je 😉 durft. Proef de Butter Chicken of de Dum Biryani’s of probeer een van de andere Indiase gerechten, zoals de verslavende Dahi Puri. Sluit je Bolly-experience af met een heerlijke toet. Probeer de Banana-Coco-Choco-Cake, Bollyfoods’ eigen Masala Chai ijs of Indiase sweets als ladoo, gulab jam en jalebi. Extra feestelijk: al het lekkers wordt geserveerd op Indiase streetfood-bordjes.

Bollyfoods’ keukenbrigade loves their veggies. De curry’s bevatten stuk voor stuk lekker veel groente. Vegetarische en veganistische gerechten ontbreken niet op de kaart, én alles is uiteraard huisgemaakt.

Bollyfoods
Van ’t Santstraat 86
Bollyfoods.nl

€ = prima