CAMPING BIJ ONS

Afbeelding voor CAMPING BIJ ONS

Lang was deze relaxte plek het geheim van tout hip & creatief Nijmegen. Eenmaal ontdekt wil je niet meer weg. Camping ‘Bij Ons’ is een mooie en super gezellige landschapscamping, gelegen in het buitengebied van Groesbeek, aan een rustig kabbelend beekje genaamd de ‘Groesbeek’. De kampeerplaatsen zijn ruim met veel groen en een fantastisch uitzicht op natuurgebied het ‘Slumke’. Naast de ongeveer 40 kampeerplaatsen zijn er een tiental originele accommodaties: denk aan een heuse Tipi-tent, een Jachthut, of de Dome, een futuristisch uitziende halve bol met transparant dak.

Op de camping zijn veel verschillende, sfeervolle relaxplekjes, bankjes en picknickbanken te vinden. Her en der hangen schommels en hangmatten. De camping is kindvriendelijk en er is altijd wat te doen. Natuurlijk is er ook een speeltuintje en een groot veld om te voetballen of slagballen. Naast de open veldschuur staat een mega-tarp; een fijne plek voor schaduw of om te vertoeven bij minder mooi weer. Dit is ook de plek waar de beroemde Bij-Ons-aanschuiftafels worden georganiseerd; eet lekker mee met wat de pot schaft. In de stubli vindt je de receptie waar je je kunt melden als je aankomt of weggaat. Ook kun je hier ‘s morgens je verse broodjes en eitjes van de camping-kippen ophalen en eventueel gelijk van een heerlijke espresso genieten. Zin in een borrel dan is dit ook dé plek waar je moet zijn.

Vanaf de camping fiets en/of wandel je zo de bloedmooie omgeving in. Voor een ultieme zomers campinggevoel wordt er ’s-avonds vaak een kampvuur in de grote vuurschaal op het pleintje gemaakt. Ook fijn: de BBQ laat je thuis, die huur je hier gewoon. Extra hot: er is een op houtgestookte Dutchtub te huur. Om heerlijk weg te bubbelen onder de sterrenhemel!

Wist je dat camping Bij Ons ook elk jaar culinair ‘on tour’ gaat? In de prachtige omgeving wordt er door de eigenaars in een kas, wijngaard, boomgaard, weiland of boerenschuur de sterren van de hemel gekookt met de producten van de boer bij de boer én met de boer. Daarnaast zijn ze de campingeigenaars ook pizza-lovers. Ze bakken graag live pizza’s op locatie als hapje tijdens een feestje, maar ook als maaltijd. Krijg je al lekkere trek? Check dan de website voor alle culinaire opties!

Camping bij ons
Cranenburgsestraat 178, Groesbeek 
bijonsingroesbeek.nl