Down Town

Afbeelding voor Down Town

Soms zijn er van die fijne plekken die je eigenlijk met niemand wilt delen. Down Town is precies zo’n soort spot. Of beter gezegd, HOTspot, want vanaf dag één ongekend populair. Hier schuif je aan voor een goed bakkie, heerlijke ontbijtjes (porridge met pindakaas anyone?!), brunche-gerechtjes en taartjes (ook voor thuis). Of om gewoon ongegeneerd voor je uit te staren of te hangen met je crew.

Van Down Town krijgen wij telkens weer opnieuw dat love-at-first-sight-gevoel en stiekem denken we dat eigenaresse Marleen dit ook voor ogen had. Haar persoonlijke verzameling van allemaal losse interieur ideeën en food ontdekkingen zijn geniaal doorvertaald naar… Down Town. Geen wonder dat de gehele FollowFox redactie hier het liefst 24/7 zou willen zijn.

Ben je een vroege vogel dan ben je bij DT ook aan het juiste adres. Vanaf half 9 plof je hier al neer in een fijn vensterbankzitje en stel je het (buiten)leven nog even uit. Koffie-lover? District coffee is het het eigen DT koffielabel. Lekker voor thuis!

Down Town
Kannenmarkt 16
downtownnmgn.nl

wo-zo 8:30 – 17:00