GLASWERK

Afbeelding voor GLASWERK

Bastien, Tim & Sjoerd, de heren van de Firma Druivensuiker, kunnen heel goed klinken, eten en drinken. Het was dan ook een kwestie van aftellen tot het moment dat zij de deuren van hun eigen eat & sip hotspot zouden openen. Die plek kwam er eerder dan gedacht en heel fijn ook nog in het hart van de mooiste wijk van Nijmegen: Oost.

Bij Glaswerk kun je lekker eten (grote werkjes én kleine werkjes), nog beter drinken, ongegeneerd jezelf zijn (opgetut of lekker casual direct aanschuiven na een lange werkdag) en ongedwongen genieten. Eet iets naast je glas aan de bar of kies een stijlvol gedekt tafeltje om uitgebreid te happen met je plus one of de hele familie. Opgaan in het gerinkel van borden, glazen en bestek dat is een avondje Glaswerk.

Heb je zin om al eind van de middag te borrelen en aan te waaien? Geen probleem, want Glaswerk gooit voor alle koffielovers en vroege borrelaars vanaf 15.00 uur de deuren al open. Met mooi weer is het terras een feest: ruim opgezet inclusief veel verschillende zitjes en gelegen aan de drukke Daalseweg – hallo straatleven vertier!

Glaswerk
Hobbemastraat 2, Nijmegen
glaswerknijmegen.nl