HET DUURZAME WARENHUIS

Afbeelding voor HET DUURZAME WARENHUIS

Nijmegen is een groene stad en dat bewijzen eigenaren Rudie en Jonny meer dan ooit. Toen ze in 2014 hun eigen zaak startte was het pionierswerk. Ze runden al dertig jaar een natuurvoedingswinkel en vroegen zich met dezelfde idealen af waarom er nog geen duurzaam warenhuis bestond. Alles geproduceerd met respect voor mens en natuur, dat was hun droom. Hier begon de start van iets moois.

Anno nu shop je bij Het Duurzame Warenhuis niet alleen unieke duurzame kleding, je kan ook je nieuwe aanwinst op maat laten maken of een bestaand item een tweede leven inblazen. Check ook zeker de zero waste hoek, inclusief vulstation waar je je eigen schoonmaakmiddelen kan tappen.

Wil je biologisch, lokaal, fair trade, natuurlijk, diervriendelijk of zero waste (gaan) leven? Dan zijn de groene workshops – van ‘Oesterzwammen kweken’, ‘Kleding- en kleuradvies’ tot ‘Kom meer te weten over natuurlijke kraamzorg’ dikke aanraders! Tipje: check de socials van Het Duurzame Warenhuis om up-to-date te blijven.

Lunchen, koffie drinken of een green haircut? Ook dat is mogelijk. In het pand van Het Duurzame Warenhuis vind je Het Café om heerlijk op te laden met iets l(bio) ekkers en duurzame kapper HÁZ; kapper Koen knipt duurzaam én je kan bij hem terecht voor je duurzame (navul)haarverzorgingsproducten.

Het Duurzame Warenhuis
Burchtstraat 126
duurzamewarenhuis.nl