HOTEL CREDIBLE

Afbeelding voor HOTEL CREDIBLE

Dit hotel zou net zo goed in de hippe stad Berlijn kunnen staan, maar Credible is 100% Nijmeegs en de perfecte uitvalsbasis om de stad te ontdekken. Je kunt hier inCredible goed slapen, maar ook de hele dag inCredible eten én drinken.

Het geheim van Credible? Er komt een goede mix van locals en logés. Van binnen en buiten is het origineel en tegelijk ook nonchalant en toegankelijk. Tot in de kleinste details zijn er creatieve interieurelementen gecombineerd met leuke eyecatchers en er is een uitnodigende hanggedeelte dat wordt afgeschermd door rekken gevuld met allerlei soorten boeken. Credible is dan ook de perfecte spot om ongestoord te werken (gratis wifi), bij te kletsen met vrienden of familie of om lekker de krant te lezen. Extra service: hoe vroeg of laat het ook is, je kunt hier altijd ontbijten.

Woon je om de hoek en heb je dus al je eigen plekje om te slapen? Dan is Credible nog wel écht iets om te ontdekken. Heerlijk lunchen (de Incredible tosti is een aanrader) en tegelijk mensen kijken voor de deur op het terras of geniet op een zaterdagavond van cocktails met jazzy lounge tunes op de achtergrond. Extra fijn, de prijzen zijn Incredible!

Hotel Credible
Hertogstraat 1, Nijmegen
in-credible.nl