MOOD STORE

Afbeelding voor MOOD STORE

Designer en MOOD store eigenaresse Rianne Bruin heeft oog voor detail en liefde voor (design)vintage én nieuw spul. Het resultaat? In haar winkel presenteert ze mode-items en home accessoires in een decor van vintage meubels en grafische prints op een inspirerende manier. Dit maakt MOOD stiekem gevaarlijk verslavend: terwijl je een nieuwe broek past, doe je gelijk styling ideeën op voor je huis. 😉

Dit is dé plek voor nieuws voor je (t)huis met veel Scandinavische merken als House Doctor, Urban Nature, Broste, het fantastische Japanse merk Hasami én ook het populaire Nederlandse merk HKLiving kan hier niet ontbreken. Je kunt hier zelfs enkele HKLiving banken testen.

MOOD store is óók de plek voor een upgrade van je kledingkast met merken van onder andere Second Female, Selected Femme, Another Label, Norr en Abrand. En naast kleding vind je hier de toffe sneakers van Mercer en Arkk Copenhagen, tassen, prachtige sieraden en andere die-moet-ik-hebben accessoires. In the mood for een huis make-over of styling tips? Vraag maar raak!

Rianne is een busy bee en organiseert regelmatig in-store of bij een andere toffe hotspot in town toffe events met een modieus tintje. Check de MOOD socials voor what’s next.

MOOD store
Houtstraat 59 
mood-conceptstore.nl