MOoij B&B

Afbeelding voor MOoij B&B

Nijmegenaar of niet we tell you: dit is dé perfecte plek om even op te laden. Midden in de Ooij, maar nog steeds dichtbij het centrum. Perfect voor een staycation of om je Randstad-vrienden te imponeren!

Het is even goed oriënteren in de Ooij, voordat je het weet sjees je deze B&B voorbij, maar eenmaal gevonden ben je waarschijnlijk net zoals wij fan. Dit huis is letterlijk ontworpen met respect voor de omgeving (denk stoere, pure materialen en veel hout) en eenmaal binnen ontdek je overal de verbinding met de natuur. Bij Mooij B&B vertoef je even als een god in Frankrijk alleen zonder de lange autorit. Geluksmomentje: in de ochtend de deuren openschuiven en op blote voeten buiten ontbijten inclusief indrukwekkende Ooij-vergezichten en op de achtergrond een zangspel van vogels en vriendjes.

Op de website van Mooij vind je een hoop inspiratie plus handige wandel- en fietstips om je verblijf nóg leuker te maken. Boek bijvoorbeeld een kanotocht door de onder water gelopen uiterwaarden, ontdek de cultuur en historie van Nyma op de fiets of wordt hélemaal zen met een lesje vinyasa flow yoga.

MOoij B&B
Vlietberg 6A
mooijbedenbreakfast.nl