New Age 22 Sportlounge

Afbeelding voor New Age 22 Sportlounge

Je thuis voelen in een sportschool. Kan dat? Nou, bij New Age 22 in Nijmegen-Oost weten ze dit gevoel aardig te evenaren. En het maakt niet uit of je een beginner bent of een fanatieke sporter.

Bij New Age doen ze er alles aan om jouw sportdoestellingen te bereiken. De sportschool is dan ook ontworpen rond het moderne leven. De openingstijden zijn ruim, er zijn maar liefst 60 Les Mills lessen per week om uit te kiezen en een actueel rooster heb je altijd bij de hand dankzij de New Age groepsles App. Sport je liever met je eigen muziek in je oren en zonder andere zwetende lichamen om je heen dan kun je terecht in de ruime fitness- of cardioruimte. Uiteraard lopen er professionals rond waar je terecht kunt met al je vragen op sport- en voedingsgebied.

Bij New Age kunnen ze je niet voor jou zweten, maar ze doen er wel alles aan om de omgeving zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Er is een fijne loungehoek en bar waar je voor en na het sporten kunt genieten van koffie, sapjes of een gezonde shake. En buiten zijn heel veel sfeervolle zitjes zodat je ook met het zonnetje op je bol kunt nagenieten van je workout.

New Age 22 Sportlounge
Coehoornstraat 22 
newage22.com

ma-do 07:00-22:30 | vr 07:00-20:30 | za-zo 08:30-17:00