Plek NMGN

Afbeelding voor Plek NMGN

Creatieve broedplaats de Houtwerf (een voormalig postsorteercentrum) heeft er sinds vorig jaar een medebewoner bij. En deze nieuwe, smaakvolle hotspot kreeg de naam Plek NMGN. Eigenaren Marcel en Jacqueline vonden dit namelijk zo’n mooie PLEK voor hun nieuwe bedrijf, dat deze naam bleef ‘plekken’.

De letter P staat letterlijk centraal in het Plek-interieur; zo is er een blikvanger van een wandtekening gemaakt door Anne Pröpper – inclusief 150 afbeeldingen die allemaal beginnen met deze letter -, en ook over het (Papegaaien, Pauwen & Piranha!) behang in de toiletten is Perfect nagedacht. Het pand is met recht een Plaatje met als knaller de centrale bar en of je nu wil koffieleuten (vergeet niet die krakeling bij je koffie!) lunchen, dineren (smaakvolle gerechten en wisselende pizza’s op het menu) of te flexwerken, het kan hier allemaal.

Mooi weer? Neem plaats op het ruime en sfeervolle terras. Ruim in je tijd? Ontdek na je plek-genietmoment dan ook meteen de andere Hotspotters op de Houtwerf.