STUDIO ZOEF

Afbeelding voor STUDIO ZOEF

Studio Zoef bevond zich jarenlang in Oost. Toen de eigenaresse ermee stopte, nam huidige eigenaresse Florien het roer over. Florien vindt dat kinderkleding te waardevol is om na twee keer dragen weg te doen. Daar zijn wij het volledig mee eens. Zijn jouw mini’s uit hun kleding gegroeid? Breng ze naar Studio Zoef en ontvang 40% van de verkoopprijs. Een win-win that we like. Wanneer je rondneust in dit nieuwe kinderkleding-walhalla kun je je kroost rustig meenemen, de speelhoek zorgt voor genoeg vertier. Relaxt shoppen: de droom van elke ouder, toch?

Recht tegenover Paradiso vind je binnenkort Studio Zoef.

Heb jij als ouder duurzaamheid, kwaliteit en aandacht hoog in het vaandel staan dan is er één winkel die je moet weten: Studio Zoef. Eigenaresse Florie Florien vindt dat kinderkleding te waardevol is om na twee keer dragen weg te doen. In haar mooie tweedehands kinderkledingwinkel verkoopt ze

Studio Zoef bevond zich jarenlang in Oost. Toen de eigenaresse ermee stopte, nam huidige eigenaresse Florien het roer over en verhuisde de winkel naar de Van Welderenstraat. Sindsdien verwelkomt ze hier alle mini’s (en hun papa’s & mama’s). Florien vindt dat kinderkleding te waardevol is om na twee keer dragen weg te doen. Daar zijn wij het volledig mee eens. Zijn jouw mini’s uit hun kleding gegroeid? Breng ze naar Studio Zoef en ontvang 40% van de verkoopprijs. Een win-win that we like. Wanneer je rondneust in dit kinderkleding-walhalla kun je je kroost rustig meenemen, de speelhoek zorgt voor genoeg vertier.

Relaxt shoppen: de droom van elke ouder, toch?

Studio Zoef
Van Welderenstraat 30
studio-zoef.nl