‘T STEKJE

Afbeelding voor ‘T STEKJE

Code green! Waar? Bij ’t Stekje. Een klein paradijs voor plantenlovers en écht een hidden gem want gelegen in een zijstraat naast het Kronenburgerpark. Soms moet je even buiten de gebaande paden treden om iets moois te ontdekken, toch?

In 2022 kwam voor Margriet & Iris – de namen van moeder en dochter zijn meant to be! – een droom uit, toen zij hun eigen winkel openden: ’t Stekje. Sindsdien is er veel gebeurd: wegens (corona)maatregelen moesten ze tijdelijk hun deuren sluiten, er werd een kleintje geboren, maar inmiddels zijn ze volop in business. In het knusse winkeltje vergaap je je aan (vooral) veel verschillende soorten en maten planten, prachtige potten en vazen (o.a. gemaakt door Nijmeegse locals zoals Elke Peters en Kleimegen), maar ook andere items zoals terrariums, kaarsen, zeepjes en prachtige ansichtkaarten.

Margriet en Iris staan afwisselend in de winkel en voorzien je graag van (planten)advies. Wil je langsgaan? Check hun socials hier voor alle info én ook de openingstijden; ze zijn niet dagelijks geopend.

t Stekje
Van Berchenstraat 27
instagram.com/hetstekjenijmegen