The Black Fox

Afbeelding voor The Black Fox

Carnivoren opgelet! Als je van vlees houdt is The Black Fox (TBF) dé plek. Een restaurant en bar mét een ambachtelijke slagerij waar alles zelf wordt gemaakt. Terwijl slager Niels bezig is met het bereiden van de mooiste hammen, worsten, salami’s en andere stukken vlees, kun jij aan de bar je dagelijkse shot espresso bestellen. En misschien blijf je wel even hangen om de krant te lezen, pak jij je laptop om in alle rust verder te werken óf kom je ‘gewoon’ bij ons lunchen. Om je vervolgens te laten meesleuren in het ritme van de avond.

Iedere zaak die eigenaar Bas Hoebink heeft (De Meesterproef en De Firma, red.) specialiseert zich in iets anders. Bij De Meesterproef kun je bijvoorbeeld terecht voor speciale gin-en-tonics en hier bij TBF richt hij zich vooral op bijzondere whiskey(cocktails). Ontmoet mensen, proef de fijnste whiskeys (wiskey-heaven met minimaal 22 soorten) en geniet van de beste dry aged steaks.

On the go, in a hurry of een perfecte picknick-spot gevonden? Bij TBF is alles tot 17.00 uur ook verkrijgbaar als take-away. En check terwijl je wacht zeker ook de foodlijn ‘Glory’ voor verschillende rubs, chutneys, cocktails, zeezout en olijfolie. Gaaf om zelf te doen of cadeau te geven: verschillende slagersworkshops.

The Black Fox
Kelkensbos 32
theblackfox.nl

di-zo 17.00-01:00