TokoKoro Ramen

Afbeelding voor TokoKoro Ramen

Dol op ramen? Dan hoef je (YES!) de stad niet meer uit met de komst van TokoKoro Ramen. Horecatijgers Tom en Anke hebben hun allereerste zaak geopend en maken er gelijk een culinair én visueel feestfestijn van. De liefde voor reizen en noedels heeft het duo perfect weten door te vertalen op en naast je bord. Denk smaakmakers in een kommetje en een kleurrijk interieur inclusief een toffe mural van een ingevlogen Engelse artiest.

Kleine knusse tafeltjes of hoog vertoeven aan de bar, het kan hier allemaal. Wel goed om te weten: dit is geen plek om urenlang met stokjes te eten, maar eerder een plek waar je even heerlijk neerstrijkt voor een healthy (of very spicy if you like) hap of snack (DimSum!).

Mooi verhaal: Tom en Anke werken graag mee aan een duurzame en groene wereld. Ze hebben de handen ineengeslagen met lokale leveranciers, een biologische slager en de waters en wijnen die ze schenken zijn geproduceerd met liefde voor het milieu.

Jouw Japanse (vacay)smaken herbeleven of nieuwe smaaksensaties ontdekken? Schuif dan aan voor een overheerlijk kommetje noedels bij dit leuke Nijmeegse stel!

TokoKoro Ramen
Grotestraat 12
tokokororamen.nl

ma 12.00-15:30 & 17.00-22:00 | do-zo 12.00-15:30 & 17.00-22.00