Yoga Studio Susumna

Afbeelding voor Yoga Studio Susumna

Susumna is een intieme yogastudio in Nijmegen met een groot aanbod bijzondere yogalessen: hathayoga, yinyoga, hormoonyoga, zwangerschapsyoga, yogalessen na de bevalling, ouder-kindyoga en kinder-yoga. Daarnaast organiseert docent Els Klievink regelmatig yoga-workshops op zondagochtend. Deze lessen worden afgesloten met een ontspannende yoganidra.

De yogalessen duren 75 minuten en zijn geschikt voor iedereen. Door het klein houden van groepen (maximaal 12 personen), is het voor Els mogelijk om elke leerling goede begeleiding en persoonlijke aandacht te geven. De lessen worden zo gegeven dat iedereen op zijn eigen niveau voldoening en uitdaging in de yogahoudingen kan vinden. Hierdoor kun je op elk gewenst moment gedurende het lesjaar instromen. De meerwaarde van yoga? Door het regelmatig beoefenen van yoga voel je je energieker en beter in balans.

Naast wekelijkse yogalessen organiseert Els ook persoonlijke en kleinschalige yoga-vakanties op een prachtige locatie in de Dordogne. Hoe verleidelijk om je een week lang te mogen onderdompelen in yoga, meditatie, rust & ruimte én ontspanning?

Susumna 1

Susumna 2
Yoga Studio Susumna
Newtonstraat 54
Tel +31 (0)6 54 33 10 93
susumna.nl

Lestijden zie online