Editie cover
CITY MAP #1 NIJMEGEN
Editie cover
CITY MAP #2 NIJMEGEN
Editie cover
CITY MAP #3 NIJMEGEN
Editie cover
CITY MAP #4 NIJMEGEN
Editie cover
CITY MAP #1 ARNHEM
Editie cover
CITY MAP #5 NIJMEGEN
Editie cover
CITY MAP #2 ARNHEM
Editie cover
CITY MAP #6 NIJMEGEN

FollowFox-kaart ins & outs*

*Follow the Fox sinds 2015

Time flies when you are a fox on a mission! Sinds 2015 stoppen we de liefde voor lokaal avontuur elk jaar in onze FollowFox stadskaart en zetten we nieuwe en favo HOTspots letterlijk op de kaart. Niet digitaal, maar in print. Het supporten, uitlichten en goede, diverse mix van lokale ondernemers was én is nog altijd de kern van de FollowFox-kaart: je hoeft niet ver weg om mooie, leuke en bijzondere dingen te ontdekken.

*Waarom FollowFox?

Wat doe je als je een nieuwe stad wil ontdekken? Tipjes en adresjes scoren bij de locals! Die unieke samensmelting van de leukste spots in town gecombineerd met insiders to-do’s, must-see & bucketlist-tipjes, dát is FollowFox. Want wat is er nu mooier dan een stad te ontdekken aan de hand van een visueel aantrekkelijk kaartje inclusief tipjes én favo adresjes van locals? Een old skool plattegrond die je zonder wifi kunt raadplegen, waar je lekker op kunt doodlen en die je gratis meepakt bij de leukste locals in & around town.

*HOT-spot?

Support your locals vieren we met een stadskaart die de meerwaarde van on- & offline content nóg beter onderstreept. Op elke editie heeft een HOTspot een unieke omschrijving en een QR-code die doorlinkt naar een website, webshop of insta-account, waardoor de kaartlezer heel simpel én snel alle ins & outs van een FollowFox-hotspot kan ontdekken. Behalve toffe adresjes vullen we de offline kaart met exclusieve insiders (stad)tipjes en mooie illustraties.

*Exclusief bij jou!

Kriskras door de stad is de stadskaart exclusief verkrijgbaar bij de hotspots op de kaart en deze adresjes zijn easy the spotten dankzij onze hotspot-stickers. Het is aan jou – de ondernemer – hoe je de kaart inzet. Leg de kaart prominent neer in jouw zaak – help locals en bezoekers de stad te (her)ontdekken – , stip er een persoonlijke EAT-SHOP-STAY-route voor een leuke (hotel)gast op uit of gooi de city map als presentje in je takeaway-bags.

*HOTspot selectie

Op elke city map proberen we te verrassen met nieuwe én favo plekken. Een collab met FollowFox betekent: ’n plekkie op de fysieke én op onze interactieve kaart. Heb je interesse? Laat het ons weten via deze link. Goed om te weten: er zijn max 70 plekken – vol is écht vol 😉 – te vullen en one-of-a-kind local parels hebben ’n streepje voor.

*Niet zomaar ’n stadskaart

De city map is gemaakt van duurzaam papier, van A-Z bedacht én geproduceerd door locals en onze liefde voor illustraties showen we groots op de cover. Waar gaan we licht van blozen? Als city lovers de FollowFox-kaart niet alleen zelf gebruiken om een (verder) stad te ontdekken, maar deze bewaren (lekker duurzaam!), prominent op de koelkast plakken ter inspiratie of cadeau geven aan vrienden, bezoek of logees.

*Kaart-fluencer

Extra tof: we inspireren regelmatig journalisten, bloggers, podcast hosts en vloggers om met onze kaart in de hand spots te ontdekken. Heb je het mooie artikel in de Telegraaf gespot? Niet gelezen, toch nieuwsgierig? Check deze link.