Ha leuke ondernemer!

Spontane shopsessies, klinken & proeven of ergens heerlijk vertoeven. Lekker lokaal en het liefst live bij JOU! Maar hoe weten locals en dagjesmensen anno nu jou te vinden in een wereld vol EAT, SHOP, STAY en PLAY verleidingen? Simpel. Met zo’n old skool stadskaart van FollowFox. Zet jezelf letterlijk op de kaart samen met de leukste ondernemers in town.

Zeg eens heerlijk… Hoeveel social media advertenties, abri-uitingen, billboards langs de snelweg, advertorials in magazines of kranten blijven écht in jouw bovenkamer hangen? Aan welke denk je terug? Oei, dat zijn er wellicht niet zoveel… Hoe zorg je er in tijden van info-overload(!) voor dat jouw plek uniek en prominent in beeld komt bij locals, bezoekers en soon-to-be-fans? Het liefst op een ongedwongen, smaakvolle manier mét duurzame impact?

Het antwoord op je pr-uitdaging is in onze ogen heel simpel: shine met de beste spots in de stad op de FollowFox citymap.


5 reasons to shine with us

Exclusief.
De stadskaart verschijnt 1x per jaar en is exclusief verkrijgbaar bij de 70+ hotspots op de kaart én gratis voor jouw gasten, klanten of bezoekers.

Klantenbinding. Gebruik de kaart!
Knoop ’n gesprek aan en stippel een persoonlijke eat/shop/wandel-route uit op de kaart.
Overhandig de stadskaart tijdens het inchecken van je hotel-, camping-, of B&B-gasten.
Stop de citymap als cadeautje bij online bestellingen of in je takeaway-tassen.

On- en offline in beeld.
Het beste van both worlds: offline in beeld op 40.000 exemplaren en online via fox socials en op onze interactieve map.

Uniek én herkenbaar.
One of a kind design. Handig pocket formaat. Uitvouwbare plattegrond inclusief centrum én (buiten)wijken + veel redactionele bucketlisttipjes om de stad en omgeving (verder) te ontdekken. Foxlicious (deur)stickers voor HOTspot herkenbaarheid in & around town.

Stadspromotie.
Hart voor je stad? Dan promoot je jezelf én de leukste ondernemers samen op een stijlvolle en duurzame stadskaart!


Editie cover
ISSUE #2 ~ ARNHEM
Editie cover
ISSUE #6 ~ NIJMEGEN
Editie cover
ISSUE #2 ~ ARNHEM
Editie cover
ISSUE #6 ~ NIJMEGEN
Editie cover
ISSUE #2 ~ ARNHEM
Editie cover
ISSUE #6 ~ NIJMEGEN

#foxliefde Ondernemers reviews

‘Meteen vandaag iemand met laptopje via jullieZe was helemaal happy, dus ik ook!
~ Rosa, eigenaar De Witwasserij Foodcafé & Laundromat

‘De kaart is ’n fijne manier om een praatje te maken met klanten én om gelijk andere mooie plekken in de stad te tippen.~ Rianne, eigenaar MOOD Conceptstore

‘Onze winkel is vaak het startpunt van klanten voor een rondje stad. De kaart is dan superhandig. Ik tip er tevens mijn favo spots op.
~ Pepijn, bedrijfsleider Coef Concept Store

‘Bij Credible waren we al superblij met FollowFox en ook met onze nieuwe spot Baiana willen we graag ’n plek op de kaart.~ Loes, eigenaar Baiana

‘Het is de investering dubbel en dwars waard!~ Christiaan, eigenaar Bhalu

‘Vorig jaar rond deze tijd hadden wij contact over de FollowFox-kaart van het nieuwe seizoen. Heb ik de mail voor 2023 over het hoofd gezien, of moet ‘ie nog komen?Te leuk om weer deel te nemen!’~ Floor, marketingcoördinator LUX

‘Yes, ik ben erg blij maar dat weet je. Veel volgers ook erbij, dat is altijd fijn.’~ Sebastiaan, eigenaar NACIONAL